Bij windows live movie maker kan ik mijn film niet opslaan, hoe kan dat?

Normaal gebruik ik windows movie maker, maar ik heb een nieuwe camera en de filmpjes die ik daarmee maak worden blijkbaar niet ondersteund door wmm (het zijn MP4 filmpjes), dus gebruik ik nu windows live movie maker.

Daarmee kan ik gewoon met mijn filmpjes werken en het project is nu klaar, alleen als ik het als film wil opslaan (als wmv), gaat hij tot de 100% en daarna komt er een schermpje met het volgende:

"De film kan niet worden opgeslagen. Zoek de ontbrekende bestanden of verwijder onbruikbare items uit het project. Probeer het vervolgens opnieuw.
Fout: 0x87260103"

Ik heb geen idee wat er met dat schermpje bedoelt wordt, dus heb ik het nog een paar keer geprobeerd, maar telkens komt dat schermpje.

Ik heb de originele filmpjes nog.

De schijf heeft nog 43GB opslagcapaciteit, dus hieraan kan het ook niet liggen.

Heeft iemand enig idee wat ik hieraan moet doen? Hou er svp rekening mee dat ik 12 ben en niet heel veel verstand heb van computers :).

Alvast bedankt, gr. Neele.

Weet jij het antwoord?

/2500

Schijnen meer mensen last van te hebben. Echt een oplossing heb ik niet kunnen vinden maar wel een workaround. De workaround houd in dat je eerst de filmpjes converteert naar wmv en dan pas met wlmm bewerkt. Hier wordt een methode daarvoor besproken. http://moviemakererror.blogspot.com/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100