Hoe krijg ik het beeld weer naast elkaar?

Nou ik heb dus een nieuw computerscherm, een bredere, en ik zat wat in het rond te klikken en opeens ziet het er anders uit, en ik zal eens uitleggen wat er dan allemaal anders is. Het kruisje, het mini/maximaliseerdingetje en het kleiner/grotermakertje (dat daar rechts bovenin dus) ziet er wat smaller uit, maar als je bijvoorbeeld 5 pagina's in Mozilla Firefox hebt geopend, was het eerst nog mooi naast elkaar als je je muis op het mozilla tekentje hield. Nu staan er alleen linken boven elkaar, en dat wil ik dus niet. Hoe krijg ik het nou weer zo dat als je de muis op het Mozilla dingetje houdt dat de pagina's dan in het klein en naast elkaar weergegeven worden met een klein kruisje in het rechter bovenhoekje? Tevens veranderd er dan ook wat met het kruisje dat rechts bovenin, dat wordt dan breder. Wie kan mij helpen? Het ziet er nu uit als op de afbeelding, maar het moeten dus kleine beeldjes worden die naast elkaar staan.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wat ik uit je verhaal begrijp is dat het miniatuurvenster van de taakbalk verdwenen is en dat je dat weer terug wilt hebben. Klik hiervoor met je rechtermuisknop op de taakbalk en klik op Eigenschappen. Ga dan naar het tabblad "Taakbalk" (als dat niet automatisch opent). Zet een vinkje voor "Venstervoorbeeld (miniatuurweergaven) weergaven" en druk op OK.

Door met de rechter muisknop te klikken op het oranje Mozilla teken kan je aangeven hoe je de vensters weergegeven wilt hebben. Dat staat nu blijkbaar op 'gestapeld', en dat moet 'naast elkaar' worden.

probeer is te gaan naar het menu 'beeld' dan naar 'werkbalken' dan naar ' aanpassen' daar klik je 'standaard instellingen terugzetten' of vink je het vakje kleine pictogrammen even aan. denk dat het dan opgelost is

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100