Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom wordt ik gekickt in Call of Duty 2 Multiplayer?

Hallo,

Ik heb Call of Duty 2 Multiplayer en wordt steeds door punkbuster gekickt uit elke server. Ik heb Windows 7 Ultimate 64-bit. Als je nog meer systeeminformatie wilt, moet je het even zeggen. Ik heb trouwens wel wat verstand van computers...!

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Software
1.5K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (4)

Waarschijnlijk heb je hack/cheat software op je PC of andere dingen gedaan die niet mogen. Verwijder die software en misschien werkt het weer.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Heey. Het kan zijn dat je cheats gebruikt/hebt gebruikt. Of je hebt een cracked copy van COD2. Punkbuster is een Programma die draait zodra je de game start. Het checkt al je lopende processen. En ik denk dat een van je processen een crackapplicatie is die je eerder hebt gebruikt.

Als je zelf nog nooit CHEATS, Cracks of Keygens hebt gebruikt en je hebt een legale kopie van de game dan zou ik contact opnemen met de klantenservice.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Wat ook nog wel eens wil helpen is je Punkbuster updaten op evenbalance.com
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
PunkBuster is een programma om het gebruik van cheats in computerspellen tegen te gaan. Elke speler moet dit programma draaien als hij op een server wil spelen waarop PunkBuster actief is.

Draait er wel punkbuster op jou PC tijdens het spelen van COD 2? Als dat niet zo is, is dat de oorzaak. Punkbuster "ziet" dat jij het niet draait en weet op deze manier dus niet of jij wél of niet cheat. Daarom gooit hij je er vanaf!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding