Mijn pc gaat al 3 wkn zeer traag; ga ik naar systeemherstel dan kan ik maar 2 wkn terug. is er niet een progamma waar ik een vanafdatum aangeef? wind7

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

AdvancedSystemCare4 lost het probleem op . Gratis uitvoering downloaden (er is ook een betaal versie!)

Bronnen:
Zelf in gebruik

Staat je harde schijf niet helemaal vol (met name de C schijf waar je windows op staat). Of misschien zit te achter/onderkant vol met stof. Keertje met de stofzuiger eroverheen helpt al. Een ander programma voor systeem herstel dan dat van windows zelf is er niet voorzover ik weet, en als het er wel is, had je dit al maanden geleden moeten hebben, hij kan geen back-up maken van iets wat weg is, enkel van wat er op dat moment is.

Ik zou de pc eerst opruimen met bv ccleaner en andere van de pc halen die niet gebruikt worden daar wordt hij zeker een stuk sneller van Toegevoegd na 3 minuten: En een ander systeem herstel progamma is er niet voor zo ver ik weet Toegevoegd na 1 uur: En met ccleaner kan je ook scannen naar progamma die fout zijn en dan opruimen en je kan je opstart opschonen scheelt ook weer in ze snelheid van de pc

Bronnen:
www.piraform.com

Je kan ook msconfig gebruiken om wat ongewenste programma's die stiekem lopen uit te schakelen. Gat naar start en typ in "msconfig" bij services en opstarten tabs kan je dingen uitschakelen (wel microsoft services verbergen, belangrijk!)

Heb je er belangrijke bestanden opstaan waar je geen back-up van hebt? Maak dan eerst een back-up. Dan flink aan het opruimen, virusscanner en op spyware checken. Harddisk op fouten controleren. (dat is ook de reden van de back-up, want je harddisk kan op crashen staan en dus echt kapot aan het gaan zijn) Waarschijnlijk makkelijker en sowieso beter zal het zijn om opnieuw Windows erop te zetten, alle andere optie blijven toch lapmiddelen. Toegevoegd na 2 minuten: Oja: Als je in het verleden niet zelfs zo'n herstelpunt hebt aangemaakt, dan kan je niet verder als 2 weken terug.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100