wat voor software moet ik kopen voor mijn pc?

ik koop binnenkort een nieuwe laptop en ik heb ook nog wat geld om software te kopen, dus welke software is handig voor mijn laptop behalve the microsoft office programma's?

Weet jij het antwoord?

/2500

Anti virus software zoals AVG of Kaspersky.

avast antivirus en ccleaner om je pc op te ruimen Toegevoegd na 1 minuut: google chrome of mozilla firefox web browsers zijn allebij goed en snel

Bronnen:
www.filehippo.com

Uiteraard een virusscanner maar er zijn ook goede gratis versies zoals Avast free, Avira free en AVG free daarnaast zijn er nog vele betaalde versies van bovengenoemde bedrijven of van NOD32, Norton enz. Daarnaast is het ook een must om een anti spyware programma te installeren zoals bijvoorbeeld Malwarebytes anti malware hiervan is ook een goede gratis versie beschikbaar(wel eerst handmatig updaten voor dat je een scan uitvoert). Naast de hiervoor vernoemde noodzakelijke software kun je Office 2010 installeren zodat je word, powerpoint en excel kunt gebruiken. Verder is het de vraag wat wil je op de computer doen, foto's bewerken dan installeer je fotobewerkingsprogramma. De sky is de limit. Groet, Sepke

Check deze site. Selecteer wat Apps en installeer ze tegelijk:http://ninite.com/

Virus scanner is tegenwoordig wel handig

Tegenwoordig is voor elke betaald programma wel een redelijke, gratis, variant te vinden. The Gimp voor fotobewerking, avast of avg voor anti virus of open office als alternatief voor MS Office. Ik zou eerst eens kijken wat je het meest doet met je computer. Gebruik daar bekende gratis varianten voor. Je komt dan vanzelf tot de ontdekking welk programma niet voldoet en waar een betaalde versie meer biedt. Tot die tijd zou ik het geld gewoon in mijn zak laten zitten

AntiVirus (terecht door velen genoemd) hoeft u niet te kopen. AVG is gratis net als veel andere toepassingen, zoals Open Office wat iedereen op haar/zijn computer zou 'moeten' hebben. Wat te kopen is afhankelijk van waarvoor u de computer nodig hebt. Daar kan niemand anders advies over geven zonder uw vraag beter te specificeren. Bovendien is het ook nog afhankelijk van het besturingssysteem van uw computer.

Een goede gratis virusscan is microsoft security essentials. Waarom? Veel gratis virusscans hebben minder functies dan hun betaalde versie. De bovengenoemde virusscan heeft geen betaalde versie, dus zitten alle functies in de gratis versie.

Je moet beginnen met de veiligheid van je systeem. Een goede firewall (eentje die uitgebreider is dan de ingebouwde versie) lijkt mij noodzaak. Als je dus geld wilt uitgeven, zou ik deze goede firewall kopen: NetLimiter. Met dat programma kan je ook per (bestanden-delen)programma instellen hoeveel bandbreedte die up en down mogen gebruiken. Verder is dus een goede virusscanner nodig. Er worden gratis alternatieven genoemd, maar die bevatten minder opties dan de volledige/betaalde versies.

ik zou die office programmas al eens laten zitten. google het woord Open-Office voor een even goede gratis variant. Daarnaast zou ik inderdaad inkopen doen voor een goede virusscanner. Ook handig: een mediaplayer en een blu ray speler. is altijd handig. Misschien zou je je geheugen willen uitbreiden of een beter besturingssysteem willen hebben. ga ervoor, maar koop dan wel de OEM versie van het besturingssysteem bij de computerwinkel in de buurt. . die is goedkoper en heeft dezelfde kwaliteit. Misschien wil je een game of een USB stick met extra geheugen. Games zijn altijd leuk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100