Waar vind ik een gratis undelete-programma (Windows, NTFS)?

De meeste undelete-programma's laten de gewiste bestanden zien en geven aan dat je ze kunt terughalen - maar om de terughaal-functionaliteit te gebruiken, moet je eerst een betaalde versie kopen.

Andere undelete-programma's kunnen in de gratis versie alleen bestanden terughalen die kleiner zijn dan bijvoorbeeld 100 kB.

Waar vind ik een undelete-programma (Vista 64, NTFS) dat gratis is, en waarmee ik ook grotere bestanden kan terughalen, zonder beperkingen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Zelf niet gebruikt, maar als ik de reviews mag geloven doet recuva exact wat je wilt: http://www.piriform.com/recuva/download

Toevoeging op het antwoord van jelle: Je kan ook eerst een bootCD/USB maken... hier staan de belangrijkste freeware systeemprogramma's bij elkaar (ook recuvo). Altijd handig. http://www.hirensbootcd.org/download/

Advanced System Care van de IObit ontwikkelaars. Een gratis onderhoudssoftware die zeer uitgebreid maar gebruiksvriendelijk is. Na het installeren heeft u 4 tabs waarvan de laatste een gereedschapskist is met wel meer dan 20 tools om u windows system in orde te houden. Er zit ook een file recovery tool bij welke u in staat stelt om verwijderde bestanden terug te halen, zelfs als deze uit de prullenbak zijn verwijdert. Dit is te vinden onder gereedshapsbox-repair-undelete! Recuva zou idd een goed alternatief zijn! Veel succes met het terughalen van u verwijderde bestanden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100