Werkt het blokkeren van e-mail bij Outlook Express wel of hoe los ik dat blokkeren daar op een andere manier op?

Als e-mail programma heb ik Outlook Express en daar klik ik vaak op Berichten en dan op Blokkeren omdat ik veel reclames niet wil. Nu viel het me op dat ik toch weer reclames krijg van firma's die ik al geblokkeerd had, met name Wehkamp. Hoe kan dat en wat doe ik ertegen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Wanneer het om bedrijven gaat waar je zelf je e-mailadres hebt opgegeven, kun je je het beste gewoon afmelden voor nieuwsbrieven en/of andere digitale berichten. In Nederland zijn bedrijven verplicht om in dergelijke reclame-uitingen een link te zetten waarmee je kunt aangeven dat je de e-mails niet meer wilt ontvangen (zie onderstaand voorbeeld). Wat je ook kunt doen is een spamfilter nemen om al die rommel uit je mailbox te weren. Daar zijn verschillende goede en gratis programma's voor, zoals: Cactus: http://www.computeridee.nl/cactus-spam-filter Mailwasher: http://www.mailwasher.net/outlook-express-spam-filter en Spamfighter: http://www.spamfighter.com/Lang_NL/Product_Info.asp

Dan kun je beter die mail openen, naar beneden scrollen en op de afmeldlink klikken die daar staat, dan ben je er vanaf.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100