Wat gebeurt er als ik Windows 7 Ultimate niet binnen 30 dagen activeer?

Ik heb Windows 7 Ultimate geïnstalleerd op mijn MacBook Pro. Ik heb echter geen geldige activatiecode. Althans, de activatie code die ik heb schijnt gekoppeld te zijn aan het type computer, namelijk een Acer. Wat gebeurt er als ik Windows niet activeer binnen 30 dagen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Als u Windows niet binnen 30 dagen na installatie activeert, kunt u niet alle functies van Windows gebruiken. U kunt pas weer over de volledige functionaliteit van de computer beschikken als u Windows activeert. Je kan Windows op genoeg manieren "activeren" ;).

Dan krijg je bii het opstarten van je pc na die 30 dagen bericht dat je het moet activeren maar dat kan je gewoon weg klikken athans dat had ik wel

Er zullen functies verwijderd worden of die zijn niet meer toegankelijk. Verder zijn er wel programmaatjes voor om een code te vinden of krijgen.

Dan houdt je ultimate eigenlijk gewoon op met werken je kan alleen nog booten maar na de aanlog met je naam houdt ie er gewoon mee op volgens mij kan je wel een ander serie nummer invullen om het weer werkende te krijgen als het je niet al te veel uitmaak zet dan de datum van je pc een vooruit kan je zien wat er gebeurd let wel dit kan je niet terug draaien of dat met een mac kan weet ik niet het moet nm in bios gebeuren

Functie vallen weg. En er blijven pop-ups komen dat dit geen legitieme versie van Windows is. Later wordt en blijft je achtergrond zwart. Er zijn tooltjes om je pc te activeren.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100