Wanneer ik msn opstart krijg ik een bericht in beeld dat zegt dat er een fout is opgetreden en wanneer ik het wegklik sluit msn zichzelf af.

Hoe komt dit en hoe kom ik er van af?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

je live messenger helemaal eraf halen inclusief al die andere live programma's die je tegenwoordig er bij krijgt. even ccleaner (te downloaden gratis super progje http://www.ccleaner.com/ ) draaien zodat ook de restjes zijn verdwenen. en dan opnieuw installeren.

Herinstalleer het eerst... En dan weet ik het niet, maar ik zou het er weer overheen zetten... En als dat niet werkt, dan denk ik als je dat toch wil gebruiken dat je windows opnieuw moet installeren... Het is zo tricky dat programma en je kunt er niet omheen ook nog eens...

kijk eens op www.mess.be, wellicht hebben ze daar iets voor je.

Gewoon PC even weer opnieuw opstarten misschien? Dan start internet ook weer vanzelf opnieuw op. Meestal zijn zulke foutmeldingen bij msn maar tijdelijk heb ik ervaren.

Volg deze 2 stappen: 1. Download Combofix http://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe Laat hem gedurende een tiental minuten doen. PC zal zich herstarten. Laten doen. Daarna wordt er een logje gemaakt. 2. Probeer daarna opnieuw en zie of je (weer) een foutmelding krijgt van MSN

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100