Als ik iets wil uit printen kan dat niet omdat er geen printer geinstalleerd is hoe los ik dit op?

Er is geen printer geinstalleerd geeft mijn pc aan, dan moet ik op printer toevoegen drukken en dan staat er dit: Kan printer toevoegen niet openen, De lokale print spooler-service wordt niet uit gevoerd. Start de spooler opnieuw op of start de computer opnieuw op, Wat is de spooler?
opnieuwopstarten van de computer lukt niet

Toegevoegd na 47 minuten:
Sorry ikbedoel opnieuw opstarten werkt niet ( heeft geen nut al geprobeerd!)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je print spooler service staat om onbelende reden uit. Zo zet je hem aan: - Druk op de toetscombinatie: windowstoets - R - type: services.msc - zoek de print spool service in de lijst - rechtsklik erop - kies 'eigenschappen' - verander bij 'opstarttype' naar 'automatisch' - klik nu in ditzelfde venster op 'starten' Probeer nu nog eens de printer toe te voegen! Ben benieuwd ;-)

Installeer een pdf printer zoals bv cutepdf.

Als je wel gewoon een printer geïnstalleerd hebt en je ook altijd hebt kunnen printen, is opnieuw opstarten van pc en printer vaak wel de meest voorkomende oplossing. Uit jouw opmerking dat de pc niet opnieuw wil opstarten maak ik op dat er duidelijk iets "vastgelopen is". Om opnieuw op te starten zul je dan je computer uit moeten schakelen en dan opnieuw moeten aan doen. Als het nog lukt, voor het uitschakelen nog bestanden op te slaan als je dat nog niet gedaan hebt, doe dat dan ook eerst nog even. Uitschakelen bij een vastgelopen pc kun je meestal doen door de aan/uit knop ingedrukt te houden tot ie uit gaat. Zet intussen ook je printer even uit en zet na een minuut alles weer aan. Dus even alles op een rijtje: 1. Indien mogelijk openstaande bestanden (word document o.i.d.) opslaan waar je mee bezig was, zodat je niks kwijt raakt. 2. Computer uitschakelen door aan/uit knop ingedrukt te houden. 3. Printer uitschakelen 4. Computer weer aanzetten 5. Printer weer aanzetten

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100