Wat is een goeie site waar ik snelle en goeie torrents kan downloaden?

Ik heb Windows Vista Basic.

Weet jij het antwoord?

/2500

Thepiratebay.org blijft het best!

www.torrentz.eu is ook een prima site.

btjunkie.com is na thepiratebay altijd mijn favo. Trouwens, veel torrents komen op alle goeie index sites voor. Je besturingssysteem overigens heeft niets te maken met of een site of een torrent goed is.

www.isohunt.com

Ik gebruik uitsluitend btjunkie.org. Zolang ik daar erg tevreden over ben, hoef ik niet uit te wijken.

piratebay btjunkie e.d. zijn allemaal wel goed Maar de beste is http://rutracker.org/ Is russische site voor het registreren/inloggen ff http://nl.babelfish.yahoo.com/ gebruiken om te vertalen

Ik zeg dan toch thepiratebay.org. Het is gewoon een site waar heel veel op te vinden is en het werkt gewoon goed. Wel altijd even checken op virussen als je iets gedownload hebt, dat is wel zo veilig.

zelf ben ik er tevreden met btjunkie.org - maar niet alles is overal te vinden, de ene torrentsite heeft meer inhoud in een bepaald genre dan een ander. kijk eens op http://torrents.to/ hier vind je diverse goede torrent sites per categorie

Tot een maand geleden had ik geen enkel verstand van downloaden. Uiteindelijk kwam ik bij het programma Vuze terecht, en dat werkt echt prima. De website Piratebay kende ik al van het nieuws, en probeerde een torrent te downloaden. Het werkt fantastisch. Zodra Vuze klaar is met downloaden kan je er gelijk mee aan de slag! Ik doe nu niets anders meer!

ThePiratebay...zekers!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100