Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Bij het opstarten krijg ik altijd een foutmelding, hoe krijg ik die weg?

Fout in C:\Windows\system32\spool\DRIVERS\x64\3\LXCFtime.dll
Ontbrekende vermelding:_runDLLEntry@16

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
in: Software
1.3K

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Volgens mij heb jij een runtime error.
Ik geef je een url van een website waar je meer over dit soort fouten kunt lezen en hoe je een runtime error kunt oplossen.
Succes!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ik ga eens proberen!

Andere antwoorden (2)

Start hij na die melding nog wel verder op, of gaat hij dan niet verder? Als hij niet meer verder gaat zul je ooit een keer per ongeluk een windows driver verwijderd hebben en zul je windows opnieuw op je pc moeten installeren.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Het lijkt een melding te zijn van een Lexmark printer driver. Het probleem is bekend en wordt op diverse forums uitgebreid besproken bijvoorbeeld op http://www.vistax64.com/vista-hardware-devices/120061-missing-entry-rundllentry.html

Er zijn een paar manieren om het probleem op te lossen, maar het is niet duidelijk wat het beste helpt. Dat verschilt per geval:

1) Als je de printer niet meer hebt, dan moet je de betreffende printersoftware deinstalleren (zie http://windows.microsoft.com/en-us/windows-vista/Add-or-remove-a-printer of http://www.ehow.com/how_2299771_uninstall-printer-from-windows-based.html is afhankelijk van je besturingssysteem).
2) Als je de printer nog wel gebruikt, dan moet je de betreffende drivers opnieuw installeren. Voor de meest recente drivers ga je naar http://support.lexmark.com/index?page=productSelection&linkSelected=node0&locale=EN&userlocale=EN_US

Ik hoop dat een van beide mogelijkheden jou op het goede spoor zet.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Ik ga eens kijken, thanks!

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding