Wat is er aan de hand met Moshitoshi?!?

Ik maak voor mijn bedrijf gebruik van een mailing programma. Dat is online, genaamd MoshiToshi.
Nu werkt dat - voorzover ik weet - al zeker een week niet meer. Je kunt nog wel mailings maken, maar er worden geen mailings meer verstuurd.
Als ik per email (invulformulier) een vraag stel krijg ik geen reactie. En als je het de helpdesk belt, krijg je slechts te horen dat ze weten dat het programma traag werkt. Vervolgens wordt de verbinding verbroken!!
Ondertussen kan ik dus geen mailings versturen, terwijl ik hiervan afhankelijk ben met mijn bedrijfsvoering.
Weet iemand wat er aan de hand is met Moshitoshi? En weet iemand een redelijk, stabiel, betrouwbaar en betaalbaar alternatief? In je gewone mailprogramma kun je namelijk maar een beperkt aantal geadresseerden zetten (let wel: al mijn mailadressen zijn mensen die zichzelf hebben opgegeven).
Ik ben echt een beetje radeloos en ook heel erg kwaad dat er simpelweg niet wordt gereageerd. Je tas volledig in het duister!
Bij voorbaat dank voor uw reactie en hulp...

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Ik ken Moshitoshi niet. Er is geen recente berichtgeving te vinden over de huidige problemen. Wel zag ik een twitter-berichtje van iemand die hetzelfde probleem ondervond. Een goed alternatief is MailChimp of Feedblitz. Je kunt eventueel ook even een kijkje nemen op enormail.nl.

Bronnen:
http://mailchimp.com/
http://www.google.nl/search?hl=nl&lr=lang_...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100