Bestaat er een e-mail programma waarmee je een e-mail op een ingesteld tijdstip kan laten versturen?

Omdat het (tegenover bedrijven etc.) niet netjes staat als het tijdstip van het verstuurde mailtje 3 uur 's nachts is bijvoorbeeld. En dan zou je dat mailtje, dat je om 3 uur hebt gemaakt, verstuurd willen hebben om 8 uur 's ochtends (wanneer je eigenlijk nog slaapt).
Is er een e-mail programma waarmee dat kan?

Toegevoegd na 1 uur:
Niemand ervaringen met andere programma's dan Outlook?

Wel bedankt voor alle vindingrijke tips en trucs :)

Weet jij het antwoord?

/2500

Niet dat ik weet, maar ik kan je wel mousemachine aanbevelen, als je een beetje doorhebt hoe het werkt kan je je muis op elk moment van de dag overal op het scherm laten klikken, één keer of meerdere keren. Daarmee kan je dus in principe als je het goed instelt, de muis om 8 uur op 'verzenden' laten klikken.

Bronnen:
http://www.softpedia.com/get/System/System...

Ja, ik heb het zelf eens gedaan met Microsoft outlook. Was een gepuzzel om te achterhalen hoe het precies ging. Weet dus niet precies meer hoe het werkt, maar het moet kunnen.

Een truuk die je kan gebruiken is om de tijd op je computer te wijzigen. Als het dus 3 uur is zet je je tijd op 8 uur en verstuur jij de email. Als de persoon niet eerder dan 8 uur de pc aanzet, zal hij zien dat de email verstuurd is om 8 uur. (Als hij de pc om 7 uur aanzet en je email dan binnenkrijgt is het raar dat er staat dat je email om 8 uur is verzonden terwijl het nog 7 uur is. Je kan ook je tijd iets terug zetten zoals 00:15 dan lijkt het alsof je het s'nachts niet te laat verzonden hebt en hij het s'ochtends pas ontvangen heeft. Stel hij is om drie uur nog wakker kan het dus ook zijn dat je mail gewoon een vertraging heeft opgelopen als hij hem dan om 3 uur binnenkrijgt. Zolang hij geen computertechneut is, is het best lastig te achterhalen hoe laat het echt was. Er kan namelijk altijd een storing zijn geweest dat je mail dus zo laat is aangekomen. . Toegevoegd na 2 minuten: Oftewel de mail zal de computertijd van jouw op jouw pc aangeven hoe laat het verstuurd is. Want als jij in een ander land zit, geeft ie aan hoe laat hij in dat land (de tijd dat toen op zijn pc stond) de mail verstuurd heeft. Toegevoegd na 8 minuten: je kan je mailtje die je wilt versturen als hij klaar is ook afsluiten. Hij vraagt dan of je hem in je concepten wilt opslaan. Doe dit. In je concepten doe je rechtermuisknop op het mailtje dat je om 8 uur wilt verzenden en dan klik je op opties. Daar kan je aanvinken: "niet bezorgen voor" en vervolgens een datum en tijd instellen. laat wel je pc en outlook openstaan en zorg dat je pc niet in slaapstand of standby gaat. Dan wordt je mailtje op die datum en tijdstip verzonden. Toegevoegd na 11 minuten: PS. Ik heb het over outlook.

Het hangt af van welke versie van Outlook je gebruikt. De prof-versies kunnen het allemaal: zie bijv: http://www.xp-helpdesk.nl/mail-later-vertraagd-versturen.html Een andere oplossing is: Je kunt Outlook zo instellen dat meteen bij opstarten van het programma de email wordt opgehaald/verstuurd. (Meeste mensen hebben het standaard ook zo ingesteld) Laat vervolgens het starten van Outlook door de Windows taakplanner verzorgen, op gewenste dag en tijdstip.

Ik heb windows 7, en daarmee kun je in taakplanner een mail op een bepaald tijdstip versturen. Je opent taakplanner, start een basistaak, en dan kun je kiezen een email te versturen.

Mozilla Thunderbird in combinatie met de add-on Send Later.

Bronnen:
http://www.mozillamessaging.com/nl/thunderbird/
https://addons.mozilla.org/en-US/thunderbi...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100