Wat kan je doen met BearShare?

Ik heb het programma op mijn computer staan en op de website staat dat je complete albums kan downloaden. Tot nog toe heb ik alleen maar losse nummers en ook wat videos gedownload. Ik wil graag weten hoe het programma werkt, en wat je er precies mee kan. Het lijkt mij namelijk geen p2p programma.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

nou je kan met mensen praten en je muziek delen en je hebt en eigen pagina waar je je favoriete muziek in kan zetten maar heb je een goeie virusscanner want anders krijg je super veel virussen binnen.

Je kan er een hoop virussen mee binnen halen.

Het is bijna het zelfde als limewire Je kunt er muziek mee downloaden video's en nog veel meer maar let wel op want het kan virussen bevatten

muziek mee delen, dit kan met de hele wereld (iedereen die bearshare heeft) maar je kan volgens mij ook zo instellen dat je muziek alleen maar deelt met een gekozen groep mensen (familie, vrienden)

Bearshare is wel degelijk een p2p programma. Het maakt gebruik van het gnutella 2 netwerk. Het is voor mij een tijdje geleden dat ik het gebruikte, dus de nieuwe functies zou ik niet weten.

alleen oudere muziek en video's kun je gratis downloaden. complete albums ben ik er nooit tegengekomen. Waarschijnlijk wel als je betaalt. heb ik nooit gedaan dus het fijne weet ik er niet van, maar met de gratis versie kan het in ieder geval niet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100