Na boot-up, zodra mn desktop verschijnt krijg ik een foutmelding over een onvindbaar ( maar allang verwijderd) programma? wat kan ik daar aan doen?

het gaat om dat C een file van iobit niet kan vinden... en iobit is dus verwijderd geworden, door zijn eigen normale uninstaller. cleaner er overheen gedaan, en nog steeds na elke boot... bestand onvindbaar!... hoe los ik dit op?

* bestand onvindbaar MELDING, bedoelde ik.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Start / uitvoeren / regedit {enter} Zoek naar: runonce. BOVEN runonce staat de key run. In die key staan verwijzingen naar programma's die ie wil opstarten bij 't starten van Windows. Kiek daar 's?

Ga naar start Uitvoeren Cmd.exe intikken msconfig.exe Kijk nu eens bij de lijst met programma's welke moeten starten met Windows. Staat hij erbij, dan afvinken en klaar. Toegevoegd op 22-06-2009 12:49:05 Wanneer dit niet werkt. Kun je het pakket nogmaals installeren. Er staat dan ergens een vinkje dat het programa moet starten samen windows. Dat vinkje weghalen. Daarna het pakket nogmaals verwijderen. Zie voor Englese uitleg de link. Of gebruik HijackThis (even via Google opzoeken!)

Download CCleanUp en laat je register opschonen.

Wat ik denk je probleem is is het volgende: bij het de-installeren van het betreffende programma is niet alles verwijderd. Ik raad je aan je register te schonen. Ik doe dit altijd met CCleaner. Dit programma is gratis, heel simpel te gebruiken en kan naast je register opschonen ook tonen welke programma's met je systeem opstarten. Download CCleaner op de link die ik bij de bron heb gevoegd. Schoon daarna het register op met CCleaner. Ik denk dat het probleem dan verholpen is. Succes! Toegevoegd op 22-06-2009 12:15:58 Nog vergeten te melden: CCleaner werkt op elke Windows versie vanaf Windows 98, ook op 64-bits versies!

Bronnen:
http://www.ccleaner.com/download

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100