Hoe kan je in Internet Explorer spelling controle doen als je iets online intypt?

In MS Word zit een ingebouwde spellingscontrole, in Internet Explorer niet. Steeds meer berichten worden online ingetypt en hierbij worden niet alleen spelfouten, maar ook typfouten gemaakt. De meeste fouten zijn met een spellingscontrole eruit te halen. Bestaat zo iets als plug-in?

Toevoeging: Zijn er specifiek voor Internet Explorer mogelijkheden?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Microsoft levert zelf zoals bekend inderdaad geen Nederlandstalige spell-checker. Echter een derde partij doet dat WEL, namelijk: IEspell. Dit is ook een Engelstalige checker, maar je kunt het Nederlandse woordenboek gemakkelijk toevoegen. Ik heb het programma geïnstalleerd en vervolgens het woordenboek gedownload en geïmporteerd. (Open IESpell, ga naar optie's. Klik op Add language, vink Dutch aan en maak deze default. Na IE opnieuw opstarten, verschijnt in je opdrachtbalk de "IEspell-button" en kun je aan de slag. Het principe werkt hetzelfde als de F7 button in Word. Enige nadeel dat ik heb kunnen ontdekken is dat je de Engelse taalkeuze niet kunt weghalen (wel in de gekochte versie), maar bij de spellingcheck laat hij nu ook Nederlandse correctie's zien, met de Nederlandse bovenaan. Mocht je nog vragen hebben, stuur me dan even een PB. Succes!

Firefox heeft een spellingscontrole Toegevoegd op 05-06-2009 16:47:04 ..en voor IE bestaat inderdaad een plugin, maar voor zover ik kan zien werkt die alleen in 't Engels.

Bronnen:
http://www.ehow.com/how_2075202_spell-chec...

Ja. Ga naar onderstaande link, en voer uit wat er staat onder het kopje 'Internet Explorer'.

Bronnen:
http://forum.torpia.nl/showthread.php?t=882

ep heeft ook een woordenboek. gewoon je woord die je fout hebt geschreven en dat kun je zien door de rode lijn er onder selecteren en met je rechter muisknop klikken, dan geeft het vanzelf aan wat voor alternatieven je hebt.

Je kan dan het gratis programma IE7Pro downloaden. Je hebt dan spellingcontrole maar ook nog eens een reclame blokkeerder( ad-block). Gewoon even met Google zoeken.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100