Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Telkens ik een .avi file wil openen met Windows Live Movie Maker krijg ik te lezen: Windows Live Movie Maker werkt niet meer.

Het betreft .avi files van ongeveer anderhalf uur. Heeft de grootte van het bestand er iets mee te maken? Met korte .avi files gaat het zonder problemen.

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Software
809

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Dat zou inderdaad goed kunnen. Movie Maker is niet een erg krachtig programma en je zult misschien over moeten stappen naar een ander video editing programma.

Een andere oorzaak kan zijn dat het bestand dat je probeert te openen gecodeerd is met een codec die Movie Maker niet kan lezen. Een .avi bestand is enkel een 'jasje' waarin een filmpje & een geluidstrack zit, dus verschillende .avi bestanden hebben dus vaak ook een verschillend type inhoud.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Zou heel goed kunnen dat het aan de grootte van het bestand ligt. Ik heb ook Windows onderdelen die met grote bestanden niet zo fijn omgaan als met kleine bestanden.

Waarom download je geen VLC-mediaplayer, het is een gratis programma en het speelt eigenlijk alle bekende video-formaten af.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding