mijn computer is warm gelopen. Hoe komt dat

het gebeurde tijdens het draaien van jukebox mp3

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Henny, Misschien is is het programma te zwaar voor uw systeem en kan misschien het werkgeheugen/processor dit niet aan. Wel oppassen met zware programma's draaien. Bekijk eerst de vereisten die het programma vraagt voordat het geinstalleerd word op de pc. Zorg voor genoeg ruimte op de pc. Mocht dit wel zo zijn, draai dan anders een scan met CCLEANER, en defragmenteer uw harde schijven (iets wat toch met regelmaat moet gebeuren om uw pc optimaal te houden). Ventilatoren vrij houden zodat warmte goed afgevoerd kan worden en ook schoonhouden. Dit dus NIET met een stofzuigerborstel, maar daar zijn busjes lucht voor. Die werken veel preciezer. Mocht dit niet helpen, dan hoop ik dat uw processor en geheugen niet beschadigd zijn. Succes.

ventilator in je computer werkt niet meer goed? of je processor cooler werkt niet meer goed. Of er zit zoveel stof in je computer en op je processorcooler dat hij niet meer goed kan koelen.

Probeer eerst de ventilatieroosters eens uit/schoon te zuigen met de stofzuigermond....

Waarschijnlijk is de cooler van je processor stuk. Meestal is je processor dan ook naar de haaien... Indien niet, heb je veel geluk gehad. Toch is nakijken of de cooler van je processor werkt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100