Hoe krijg je minder lags / haperingen in CoD4 PC?

Eerder had ik dit (vrijwel) niet/nooit en speelde ik op de highest graphics. Nu heb ik Cod4 eropnieuw opgezet, omdat die het niet meer deed, maar nu hapert and laggt het spel voortdurend, zelfs met graphics LOW!

WIe kan me helpen ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Heb je alle updates wel teruggezet na herinstallatie? En de laatste video drivers? Ik merk wel dat als ik op hoogste grafisch niveau speel ik langzamer ben dan meeste tegenstanders.

Als je wil weten of het aan de grafische instellingen ligt, kan je kijken naar het aantal Frames Per Second. Dit moet voor een vloeiend beeld rond de 24 liggen (hoger mag natuurlijk altijd). Is dit laag? Zo ja, zet de grafische instellingen lager en kijk of die het nu beter doet. Onlangs veranderingen van drivers doorgevoerd? Het zou wel helpen als je de naam van je grafische kaart vermeldt! ;) Toegevoegd op 27-05-2009 19:32:44 Ok, je hebt een Nvidia 6800 GT Silent. Daarmee moet je natuurlijk makkelijk COD4 kunnen spelen. Is dit ook als je online/offline gamet? En heb je dit ook met andere games? Heb je ook de laatste drivers van Nvidia?

Bronnen:
http://www.fraps.com/
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?...

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100