bij het installeren van g data antivirus wordt gemeld dat minimaal 256 mb aan werkgeheugen vereist is,ik heb nog 47 gb over wat moet ik doen??

Weet jij het antwoord?

/2500

Ze hebben het hier over werktgeheugen en niet je harde schijf opslagruimte. Je zult dus meer werkgeheugen moeten kopen als je deze virusscanner wilt gebruiken. Toegevoegd na 27 seconden: Ze hebben het hier over werkgeheugen en niet je harde schijf opslagruimte. Je zult dus meer werkgeheugen moeten kopen als je deze virusscanner wilt gebruiken.

Werkgeheugen is wat anders dan de grootte van je harde schijf. Die heb je waarschijnlijk nog wel vrij anders zou Je computer heel langzaam werken op het moment. Der zit dus een kans in dat je geen Werkgeheugen hoeft toe te voegen.

Hoeveel werkgeheugen heb je? Een formele voorwaarde is 256 MB, maar dat is alleen voor mensen die dat programma kopen. In NL zullen er niet veel pc's meer zijn met minder dan 1 Gb intern geheugen. Als je minder dan 1 Gb hebt, dan zou ik ergens tweedehands bijkopen. Dat kost hooguit EUR 20

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100