waarom mag je bij facebook maar een acount hebben ? zie foto

op de foto zie je aan gevinkte regels Ik snap niet Waarom die der Zijn bijvoorbeeld iemand die veroordeeld voor een zedenmisdrijf hoe weten die lui dat nou van facebook ? hun zijn toc niet van de politie

Toegevoegd na 54 seconden:
https://www.facebook.com/legal/terms

Weet jij het antwoord?

/2500

Facebook heeft het verplicht gesteld dat je alleen je echte naam mag gebruiken voor je account (met soms strikte uitzonderingen). Aangezien er maar 1 'jij' is, wil Facebook niet dat jij meerdere account aanmaakt voor dezelfde persoon. Dat maakt het netwerk namelijk onoverzichtelijk. Wat betreft het zedenmisdrijf, dat kan Facebook inderdaad niet meteen van jou weten. Facebook wil uiteraard onrust voorkomen en wil niet dat hun netwerk wordt misbruikt. Andere gebruikers kunnen zich hierdoor ook onveilig voelen. Mocht het toch uitlekken dat er een zedendelinquent op het netwerk zit, heeft Facebook een grond om het account te verwijderen.

Ik had 2 accounts ( 1 met eigen achternaam en 1 met aangetrouwde achternaam) en heb veel moeite moeten doen om er 1 te verwijderen. Dat gaat niet zo makkelijk.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100