Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

waarom kan ik geen google account aanmaken?

Ik wil een google account aanmaken voor mijn vader, maar welk wachtwoord ik ook invoer als van wachtwoord maken. het wil niet lukken. Wat is dit?

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
1.4K
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Heb je niet op inloggen geklikt? Maar op 'account aanmaken' of 'registreren'?

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Google geeft een aantal aanwijzingen voor het maken van een wachtwoord:

1. Gebruik unieke wachtwoorden voor je accounts, met name voor belangrijke accounts zoals je e-mailaccount en je account voor online bankieren. Als je hetzelfde wachtwoord kiest voor al je online accounts, is het alsof je dezelfde sleutel gebruikt om je huis, je auto en je kantoor op slot te maken. Als een crimineel toegang heeft tot één van die zaken, heeft hij dat ook tot de rest.
2. Gebruik een lang wachtwoord. Hoe langer je wachtwoord, hoe moeilijker dit te raden is.
3. Gebruik een wachtwoord dat bestaat uit een combinatie van letters, cijfers en symbolen.
4. Gebruik een uitdrukking die u als enige kent. Bijvoorbeeld 'Mijn vrienden Tom en Jasmine sturen me een keer per dag een grappige e-mail'. Gebruik dan nummers en letters om hier een wachtwoord van te maken. 'MvT&Jsm1xpdege' is een wachtwoord met veel variatie.

Punt 3 is bijna een vereiste (Gebruik een wachtwoord dat bestaat uit een combinatie van letters, cijfers en symbolen), symbolen zijn optioneel, letters en cijfers zijn verplicht. De kans is groot dat hier iets mis gaat.

https://support.google.com/mail/answer/6567?hl=nl
(Lees meer...)
9 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

dat komt omdat het geen echt woord mag zijn het moet een zelf verzonnen woord zijn of een postcode of een verjaardag enz.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding