kunnen facebookvrienden nog priveberichten sturen als je je account gedeactiveerd hebt ?

Kunnen ze nog priveberichten sturen en je taggen wanneer je je account gedeactiveerd hebt en het vakje geen berichten van facebook meer ontvangen hebt aangekruisd bij je verwijdering ?

Weet jij het antwoord?

/2500

Nee dit is niet mogelijk gezien je account inactief is. Dit is een opgeheven account.

Nee, je account bestaat vanaf dat moment niet meer. Mensen kunnen je niet meer vinden op facebook, en je ook geen berichten meer sturen. Mensen met wie je nog een chat hebt openstaan kunnen jou nog wel in hun berichtenlijst zien staan, maar als zij een bericht verzenden krijgen zij de melding dat het account geblokkeerd of verwijderd is en het dus niet mogelijk is berichten te sturen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100