Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Mn schoonvader zit in NZ en wilmdaar zn hotmail openen en krijgt de melding dat hotmail het IP adres niet herkent? Wie weet daar een oplossing op?

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
586
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Dit gebeurt omdat er de laatste tijd veel gehackt wordt. Wat hij kan doen is na het inloggen en de stappen doorlopen die dan weergegeven worden. Je kan bijvoorbeeld een antwoord geven op een persoonlijke vraag of een e-mail laten sturen naar je secundaire e-mail adres. Als dit allemaal niet lukt kan je ook na het inloggen kiezen om je account te gebruiken door een hele lijst met vragen te beantwoorden als 'geef oude wachtwoorden op' en 'geef een aantal onderwerpen over e-mails die je reeds gestuurd hebt'. Als je die vragen zo goed mogelijk beantwoord gaat Microsoft die gegevens bekijken. Als dit allemaal klopt wordt het IP toegevoegd aan het account en kan je schoonvader weer gebruik maken van zijn account. Deze functie duurt 1-2 dagen.

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Dit gebeurt omdat er de laatste tijd veel gehackt wordt. Wat hij kan doen is na het inloggen en de stappen doorlopen die dan weergegeven worden. Je kan bijvoorbeeld een antwoord geven op een persoonlijke vraag of een e-mail laten sturen naar je secundaire e-mail adres.

Als dit allemaal niet lukt kan je ook na het inloggen kiezen om je account te gebruiken door een hele lijst met vragen te beantwoorden als ‘geef oude wachtwoorden op’ en ‘geef een aantal onderwerpen over e-mails die je reeds gestuurd hebt’. Als je die vragen zo goed mogelijk beantwoord gaat Microsoft die gegevens bekijken. Als dit allemaal klopt wordt het IP toegevoegd aan het account en kan je schoonvader weer gebruik maken van zijn account. Deze functie duurt 1-2 dagen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
Ontzettend bedankt! Ga het doorgeven.

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding