Waarom loopt facebook, bij het openen, vast.

Als ik de Facebook site wil openen, loopt mijn computer altijd vast. Dit duurt enkele minuten en kan dan pas inloggen. Dit gebeurt alleen bij FB. Voor de rest heb ik geen problemen met mijn computer en is de anti-virus up to date.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als het een probleempje is met de zogenoemden CSS bestanden dan hoef je de pagina alleen maar opnieuw te laden, misschien vaker dan een keer. Het gebeurd kennelijk ook dat facebook een cookie op jouw computer heeft geplaatst dat vervolgens het laden belemmert. Dan moet je de cookies verwijderen. Of de Java - versie, die jouw browser gebruikt, moet upgedate worden. Je hoort ook vaak van een probleem met de internet protocol instellingen, die in het netwerk center van windows gewijzigd kunnen worden. Helaas weet ik niet hoe de "Adaptereinstellungen" in een nederlandstalige versie van Windows heten (adapterinstellingen?). Daar moet "IPV6" afgevinkt worden, zodat het oude protocol IPV4 gebruikt word.

Bronnen:
http://de-de.facebook.com/help/community/q...
http://www.helpster.de/facebook-seite-laed...

Probeer je browser cache te legen. http://www.browserchecker.nl/cache-bestanden-verwijderen Je virusscanner heeft niets met de werking van websites te maken. Probeer ook eens een andere browser (Firefox, Chrome, Opera, Safari), zodat je zeker weet dat het aan je computer of aan de website zelf ligt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100