Hoe facebookactiviteiten van een vriend/vriendin stopzetten zonder deze te blokkeren of verwijderen?

Hi, ik wil de de facebookactiviteiten van een vriend/vriendin niet meer zien. Nu heb ik al de meldingen van deze persoon zo goed als uitgezet, maar wanneer wederzijdse vrienden diegene zijn status liken zie ik het alsnog voorbijkomen. Nu kan ik de meldingen van deze wederzijdse vrienden ook zo goed als uitzetten, maar ik neem aan dat er ook andere oplossingen zijn?

Groetjes

Weet jij het antwoord?

/2500

Beste, er zijn verschillende mogelijkheden. Maar het meest eenvoudige is er voor te kiezen de betreffende persoon niet meer weer te geven in het nieuwsoverzicht. Dit kan gedaan worden in het nieuwsoverzicht zelf. Dmv het op de naam te klikken, er opent zich een pop-up (zie afbeeldingen) Of via de profiel pagina van de persoon. In de omslag foto staat ook een knop met de zelfde functies.

Je kan hiervoor wel weergeven welke andere berichten je niet wil zien, klik op de vrienden knop, lklik op instellingen, en klik uit onder "instellingen" welke soort berichten je niet wilt zien. Zo heb ik bij iedereen de informatie over games uitgzet.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100