Hoe kan je iets opzoeken in google chrome?

Ik heb deze browser net geïnstalleerd omdat ik hier dan mijn vragen kan stellen, maar het lukt niet om met de zoekmachine te werken. Als ik het trefwoord intik dan lukt het niet om verder te klikken. Het zoeken start niet, mijn scherm blijft dus leeg. Hoe kan ik maken dat ik hiermee toch kan opzoeken? Voor het ogenblik kan ik wel nog iets opzoeken met mozilla firefox.

Toegevoegd na 10 minuten:
Op enter drukken lukt dus ook niet, er gebeurt dan gewoon niets.

Toegevoegd na 2 dagen:
We hebben hier intussen zelf de goede oplossing gevonden: gewoon de zoekterm intikken in het bovenste vak, dat om het internetadres in te tikken dus en zo werkt het. Het tekstvakje van google zelf heb ik dus niet nodig.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het helpt weleens om de meest recente updates van Windows binnen te halen. Het probleem wat jij hebt is een bug in ''google chrome'' wat wel eens voorkomt bij sommige mensen. Het is naar mij weten nog niet publieke bekend gemaakt, maar het installeren van updates zou dit probleem dus kunnen verhelpen. Ook helpt het om google chrome een update te geven. Via de menu knop (deze bevindt zich onder de sluit knop en naast de url bar) kan je op de knop 'Over Google Chrome ' klikken. Dit zal uiteindelijk jouw google chrome updaten to de meest recente. Voor de windows update doe je het volgende: Windows 7 1) klik op start 2) vul in de zoekveld het volgende in: control wuaucpl.cpl 3) klik in het opkomende venster aan de linkerkant op de knop 'Naar updates zoeken' Windows Xp 1) klik op start 2) klik op de knop 'uitvoeren' 3) vul in de zoekveld het volgende in: control wuaucpl.cpl 4) klik in het opkomende venster aan de linkerkant op de knop 'Naar updates zoeken' Toegevoegd na 7 minuten: Als het probleem hiermee niet verholpen is kan je altijd een herinstallatie van google chrome doen. Verwijder de oude versie van google chrome alvorens je het opnieuw installeert. https://www.google.com/intl/en/chrome/browser/ Toegevoegd na 1 uur: Deze oplossing heeft alleen betrekking op de zoekmogelijkheid van google chrome. Ik kon niet goed opmaken aan de vraag of je de zoekmogelijkheid van goeievraag.nl of van google chrome / google.nl zelf bedoelde.

Bronnen:
http://gizmodo.com/5923070/google-chromes-...
https://productforums.google.com/forum/?fr...

Op enter drukken?

Welke zoekmachine? De zoekmachine op deze site? Die werkt anders nu. Je tikt wat in en dan moet je in het dropdownmenu even goed kijken. Daar staat dan tussen verder zoeken naar [zoekfunctie] Toegevoegd na 5 minuten: Heb de bug gemeld, neem aan dat dit opgelost gaat worden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100