Ik wil niet dat wanneer ik op Facebook mijn profielfoto of informatie bijwerk mijn vrienden hiervan een melding krijgen. Hoe zet ik dit uit?

Weet jij het antwoord?

/2500

De melding verschijnt eerst op je facebookpagina, als je er met je muis overheen gaat, zie je een klein vakje met een potloodje. Daarop klikken, dan kan je 'm verwijderen.

je kan nadat je je profielfoto hebt verandert drukken op de post zelf en daar zal je (vaak in de linkerbovenhoek) kunnen aanpassen wie die post kan zien en hem dus liken, je kan dat aanpassen aan alleen ik. Dan zal niemand zien hoeveel likes je hebt of de post zelf zien. De foto van je profielfoto zal gewoon verandert zijn zonder de post. :) Veel succes nog!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100