Verstuurt facebook automatisch vriendschapsverzoeken zonder je dit weet?

Ik overweeg op facebook te gaan, maar heb wel eens meegemaakt dat ik vriendschapsverzoeken van iemand kreeg waarvan ik bijna zeker weet dat deze persoon dit niet gewild zou hebben. Ben ik er zelf baas over naar wie dit soort verzoeken gaan? En hoe zit dit met het adresboek wat facebook wil doorzoeken?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

facebook koppelt het adresboek van het emailadres dat je koppelt aan je account. facebook stuurt niet ongevraadg vriendschapsverzoeken. wel kan het zijn dat iemand jou nog in zijn adresboek van zijn emailprogramma heeft staan, jou vervolgens op facebook als mogelijke vriend voorbij ziet komen en vervolgens zonder na te denken op de verzoekknop drukt.

Je bent inderdaad zelf de baas over naar wie er vriendschapsverzoeken gaan. Maar je moet wel erg goed opletten. Als je Facebook al je e-mailcontactpersonen laat uitnodigen, dan ontvangen misschien mensen een verzoek die je liever niet had uitgenodigd. Voor het overzicht is het dus aan te raden om zelf handmatig mensen toe te voegen, en Facebook dus niet door je contactpersonen te laten zoeken.

Zolang jij je wachtwoord aan niemand anders geeft, en je niet aanmeldt op hotmail via facebook, zal dit niet gebeuren. Facebook kan niet zomaar mensen uitnodigen.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100