Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Twitter vraag, 'k heb een slotje op mijn tweets, maar als je mijn twitternaam bij ''Zoeken'' intypt, kan je gewoon tweets lezen. Hoe gaan deze weg?

Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
780

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Zal wel komen omdat je ingelogd bent, en je eigen berichten dan wel tevoorschijn komen. Als iemand anders dezelfde tweet probeert te zoeken, en diegene volgt jou niet, dan moet het niet mogelijk zijn je tweet te vinden. Probeer eens uit te loggen en zoek de tweet, dan zul je het zien ;)
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Dat iemand jou mentioned (@) komt gewoon daar te staan. Je kan die niet op slot zetten, maar diegene die jou mentioned kan dat wel. Maar als jij wat tweet zien mensen dat niet
Verwijderde gebruiker
11 jaar geleden
Goede toevoeging ThaDon, je kunt inderdaad niet voorkomen dat mensen je een tweet sturen waar jouw naam in is gelinkt. Dat je tweets van je ex bij je toptweets ziet staan, kun je natuurlijk al helemaal niks aan veranderen...

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding