Hoe maak je een blog goed bezocht?

Ik heb een blog gemaakt met HTML en CSS die ik ook bijhoud, maar het probleem is dat er niemand kijkt. Ik heb de site al SEO vriendelijk gemaakt, maar nogsteeds weinig bezoekers. Ik ben al op wat fora geweest waar mensen dezelfde intresse delen als ik, maar nogsteeds weinig bezoekers. De meeste bezoekers druipen ook na een tijdje weer weg en dan moet ik weer nieuwe vinden... Dit houd ik niet vol, dus hoe zorg ik voor blijvende bezoekers?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Allereerst, wat is je pageranck? Als je pageranck 3 of beter is wordt je blog vanzelf gevonden door mensen die zoeken op Google. Wordt de blog nog niet geïndexeerd door Google dan komt dat na verloop van tijd wel. Wil je direct veel bezoekers post dan een bericht op social sharing sites als Nujij en ekudos. Meld je bv aan bij startlog.nl. Artikelen over seks en bloot doen het gigantisch goed is mijn ervaring. Ik heb ooit een artikel geschreven: 27 lessen voor bloggers. lees het eens, het kan je van pas komen.

Bronnen:
http://eendoodleuk.web-log.nl/eendoodleuk/...

Content erop zetten dat interessant is en reclame maken... en een lange adem hebben en hard heel hard werken elke dag weer opnieuw... Succes verzekerd als je aan al die voorwaarden voldoet... Toegevoegd op 09-05-2009 15:06:20 Hoe kan het dat ik je blog niet kan vinden op je persoonlijk gedeelte van GV? DAAR SNAP IK DAN NIX VAN...

De succes tijd van blogs is eigenlijk een beetje voorbij. Het zijn voornamelijk bloggers die andere bloggers bezoeknen. Hoewel er een paar uitzonderingen zijn die nog wel goed bezocht worden maar dat gelf voor 0,01 % van de blogs.

zet er hele interessante informatie op.

Zorg dat er anderen naar jouw site linken, dan zul je hoger verschijnen in de Google resultaten.

Je moet nieuws maken of, liever nog, in opspraak komen. GeenStijl is groot geworden omdat men in opspraak (en dus in het nieuws) is gekomen. En ze weten een constante kwaliteit (wat je verder ook van die stijl mag vinden) vast te houden.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100