Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Hoe stuur je een bezoeker van je website door naar een pagina door middel de taalvoorkeur van de webverkenner?

Ik heb een Nederlandstalige website en ik wil de stap maken naar een wereldwijde website. Ik wil dat mijn website nakijkt wat de taalvoorkeur van je webverkenner (webbrowser) is en op basis daarvan jou doorstuurt naar de pagina die in de taal is geschreven volgens je taalvoorkeur.

Bijvoorbeeld, ik heb de taalvoorkeur op het Frans staan, en ik bezoek mijn website, dan wil ik doorgestuurd worden naar /fr.

Verwijderde gebruiker
8 jaar geleden
1.2K
SimonV
8 jaar geleden
Ik heb eens een scriptje gehad dat dit deed, maar ja, nu onvindbaar... Misschien heb je hier iets aan: http://stackoverflow.com/questions/17803702/auto-detect-language-and-redirect-user http://stackoverflow.com/questions/22537601/php-language-detection-script Bij Chrome en Firefox kun je gebruik maken van een Javascript met navigator.languages : http://stackoverflow.com/questions/1043339/javascript-for-detecting-browser-language-preference Maar heel simpel lijkt me het nog niet...
SimonV
8 jaar geleden
Ik weet niet of deze ook met Internet Explorer werkt: http://www.javascriptkit.com/script/script2/language.shtml

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (1)

Je zou dat kunnen doen met een stukje javascript:

(Lees meer...)
rose
8 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding