Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Ik wil een 3d doolhof met een poppetje ervoor zelf maken met een programma, wie weet met welk programma dat kan?

Ik moet namelijk zelf een plaatje maken, zodat er geen auteursrecht op zit. Hoe kan ik dit netjes maken? in ieder geval een doolhof en het liefst een 3d poppetje ervoor, maar ik heb geen idee hoe ik dat moet doen, want ik ben geen tekentalent.

Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
1.6K
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden
Ik denk niet dat dit is wat je bedoelt, vandaar reactie i.p.v. antwoord. Hier kan je 2D een doolhof laten tekenen. Kies zelf grootte en moeilijkheid. Dat poppetje zal je dan zelf moeten uitvinden. http://www.xefer.com/maze-generator

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

Misschien met Flash van Adobe? Op http://www.funda.nl zijn bij veel advertenties van te koop aangeboden huizen 3D-impressies van die huizen te zien die met Flash zijn gemaakt. Op http://www.funnygames.nl vind je veel 3D-spellen die ook met Flash zijn gemaakt. Een voorbeeld van een spel met een doolhof is bijvoorbeeld: http://www.funnygames.nl/spel/adam_eva_doolhof.html.
(Lees meer...)
9 jaar geleden
Antoni
9 jaar geleden
Ja, die indruk heb ik nu ook. De vraagsteller wil waarschijnlijk alleen maar één "stilstaande" tekening. Het geheel hoeft niet te kunnen bewegen, lijkt mij. Dan is Flash misschien te ingewikkeld.
Blender, Cinema4D , Photoshop (geen elements) maar in 3D ruimte, Adobe Flash
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
9 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding