Wat is het best bruikbare CMS systeem aan mijn eisen ?

Ik zoek een CMS systeem die voldoet aan mijn eisen.

Je moet het als volgt zien:
De klant kan alleen teskt en afbeeldingen toevoegen en veranderen.
en er zou indien nodig een andere template (html,css,...) moeten toegevoegd worden.

desnoods mag het ook zo zijn dat als er al een template is geinstalleerd op de website dat als ik er een CMS systeem bijvoeg dat de klant dan alsnog alleen teskt en afbeeldingen toe kan voegen en aanpassen.

de template moet dus in alle tijden hetzelfde blijven, deze zou dus door een webdesigner/website bouwer erop gezet moeten worden en de klant zou met zijn cms systeem dit aan kunnen passen.

Hiervoor zoek ik een systeem, wordpress is een hele makkelijke maar hierbij kan je alleen kiezen voor hun eigen templates, en dit is niet wat ik wil.
ik wil gewoon mijn eigen kunnen gebruiken.

Weet iemand hier welke ik daarvoor kan gebruiken, wordpress, drupal, joomla werkt allemaal niet dit heb ik al geprobeerd.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Als je zelf een template hebt gemaakt, kan je CushyCMS gebruiken: https://www.cushycms.com/nl. Hiermee kan je de klant rechten geven om bepaalde vakken zelf te bewerken.

Waarom werken wordpress, drupal en joomla niet? Die zijn daar voor gemaakt. Probeer anders eens concrete5. Dat is een kwestetie van php code in je html plakken en dat kan de gebruiker aanpassen, denk ik beter voor als je snel en simpel een website met een CMS wilt hebben.

Bronnen:
http://www.concrete5.org/

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100