Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

IOS gebruikers,hoe kan ik zorgen dat ze niet worden doorgestuurd?

Ik heb een pagina gemaakt. Ik zou graag willen dat apparaten die niet op IOS draaien doorgestuurd werden en dat apparaten die juist op IOS draaien gewoon op de pagina blijven. Ik gebruik HTMl 5 en javascript.

Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden
798

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Het beste antwoord

Je zou gebruik kunnen maken van browser detection. Voor javascript kijk hier maar eens: https://developer.mozilla.org/en-US/docs/Web/API/window.navigator?redirectlocale=en-US&redirectslug=DOM%2Fwindow.navigator

Op het moment dat iemand vanaf zijn iphone of mac ineens met firefox of chrome gaat surfen werkt dit natuurlijk niet, dus het is niet volledig sluitend. Maar deze PHP methode werkt misschien nog beter.
Hou er in ieder geval rekening mee dat wanneer je gebruik gaat maken van een selectieve redirect of rewrite je er normaal gesproken wel voor moet zorgen dat de search engine spiders beide pagina's crawlen.
Hoe? Dat weet ik eerlijk gezegd niet...
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Andere antwoorden (1)

Je kunt in de eerste pagina die je stuurt een routine opnemen die vraagt wat voor browser er gebruikt wordt en op grond daarvan links aanpassen. Ik weet niet of dit jouw probleem oplost.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
10 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding