wat is een goedkoop maar zeer uitgebreide host voor websites?

Een goedkope host maar met zeer veel opties, iemand enig idee?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Antagonist.nl, een alles in een host voor een scherpe prijs (29,95 euro p.j.). Stabiel en ondersteunt vrijwel alle gangbare CMS Toegevoegd na 2 minuten: Ik heb met meerdere webhosts gewerkt, hier ben ik het meest tevreden over. Ze hebben tevens een zeer goede dienstverlening. Toegevoegd na 4 minuten: Het is zelfs goedkoper als je voor drie jaar een website bij ze onderbrengt.

Bronnen:
www.antagonist.nl

Ik zit al 3 jaar naar volle tevredenheid bij Antagonist. €29,95 per jaar (inclusief domeinregistratie). Ze zijn snel en niks geen gedoe met overzetten van de een naar hun.

Mijndomein is een goede. Goedkoop, makkelijke interface en nette service.

Versio is in mijn ogen de beste en goedkoopste. Ze bieden support aan tot 00:00 en ik heb na 5 jaar nog nooit eruit gelegen met de 25 websites die daar gehost staan.

Kijk beslist eens bij hosting2 go. Goed voordelig en makkelijk. Veel ruimte en Een uiterst goede helpdesk. Zit er zelf met enkele sites al vele jaren bij.

PCExtreme is een niet al te dure, betrouwbare host.

Voor €1,54 heb je 1,5GB, 5GB bandbreedte, MySQL databases, onbeperkt subdomeins, 10 emailaccounts, cPanel en een uitstekende helpdesk.

Bronnen:
http://www.onlydomains.com/hosting/web-packages

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100