[PHP] Zou iemand mij kunnen helpen met mijn update query?

Ik heb hier al een script maar het als ik op wijzigen klik update hij alleen de 1e rij. Heb hieronder ook een plaatje om het allemaal wat duidelijker te maken. http://i49.tinypic.com/s63slh.png
Hieronder een link naar het script:
http://pastebin.com/bU7Tshmt

Weet jij het antwoord?

/2500

Vervang UPDATE door UPDATE IN en het zou moeten werken. Toegevoegd na 53 seconden: Ik zou nog wel iets van datacontrole doen. Dus niet zomaar klakkeloos alles in de database smijten.

Ik heb er iets van 5 keer naar moeten kijken, maar heb het waarschijnlijk gevonden... Je input veld 'sleutel' mist een sluit haakje (>). echo ''; Verder is de locatie van deze sleutel niet toegestaan. In een table mag je alleen iets neer zetten als er en / tags omheen staan. Je mag ze dus niet tussen de table en tr tag inzetten. Deze kun je beter in de zelfde td zetten als de eerste input (nummerleverancier). Gezien dit veld hidden is, is dit toch niet zichtbaar. Dus simpel gezegd: Deze regel verwijderen: echo ''; Let wel op dat als je dit kopieert van Goeievraag, dat je de aanhalingstekens goed neerzet, gezien Goeievraag deze automatisch vervangt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100