Een HELE Goede Video Editor

Ik moet voor school een korte film maken, nou wou ik ff de blitz maken en een hele mooie film maken, maar dan heb ik echt een goede editor nodig, niet waar je alleen een beetje kleuren, geluid en overgangen kan monteren, maar echt in de film zelf dingen kan toevoegen, niet zoals Sony vegas studie.. dat is onzin.
cumpter prestaties doen er niet toe. ga er maar van uit dat ie snel genoeg is ;)

ALVAST BEDANKT!!!

Toegevoegd na 9 minuten:
Prijs maakt niet uit.

Toegevoegd na 1 dag:
Weet iemand ook nog iets waarmee je echt films kunt maken, en dan niet een bestaande film editen.
maar waar je gewoon iets visueel kunt maken

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Hier een review waar een aantal bekende pakketten vergeleken worden. Ik vind voor de prijs/kwaliteit verhouding Magix Video Deluxe wel aardig. Als geld geen rol speelt kun je es kijken naar Adobe Premiere. (Maar dan moet je je wel afvragen of je niet langer bezig bent met het programma te leren kennen als dat er tijd voor de opdracht staat...)

Bronnen:
http://members.tele2.nl/bloemberg111/zoom/...
http://www.adobe.com/products/premiere/

Avid: http://nl.wikipedia.org/wiki/Avid

Pinnacle Studio, werkt voor mij prima. Geweldig programma waar je veel mee kunt!! Vergt inderdaad wel een redelijke pc, máár aangezien je al aangeeft dat het geen probleem is, raad ik je deze aan. Er is één maar: Je kan het geluid/muziek/song niet laten opkomen en 'weg faden'.

Bronnen:
http://www.pinnaclesys.nl/PublicSite/du/Pr...

Hier vindt je een heleboel gratis alternatieven voor Windows Movie Maker : http://forums.techguy.org/multimedia/623088-free-alternative-windows-movie-maker.html Toegevoegd na 32 seconden: http://www.thefreecountry.com/utilities/free-video-editors.shtml Toegevoegd na 1 minuut: http://www.wareprise.com/2006/07/29/free-movie-maker-downloads/ Toegevoegd na 57 seconden: Nerovision is ook goed

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100