Wil van het msn-netwerk af. Wil niet van iedere activiteit op de hoogte zijn en ook niet lezen met wie ze vrienden zijn geworden.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Open windows hotmail/live etc ga naar opties (rechtsboven ergens) / meer opties. Kies daarna links bovenaan voor Opties weergeven voor windows live Kies in het volgende scherm onder de kop Meldingen 'updates in je netwerk' . Vink alles uit en klik op opslaan. herhaal de bovenstaande stap maar kies dan voor 'jouw updates' om je eigen meldingen uit te zetten.

Gooi al je vrienden er dan gewoon uit, of kijk bij opties of je niet uit kan schakelen wat je niet wilt / je hele account op kan heffen.

Wat let je?

BRAVO! 1. Ga naar de map C:\Windows\inf. 2. Open het bestand SYSOC.INF 3. En zoek de regel met msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7 in de file en haal daar het woord HIDE weg. De regel komt er dan zo uit te zien msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,,7 4. Sla de file op. 5. Ga nu naar Configuratiescherm / software / Windows onderdelen toevoegen,verwijderen en nu is het mogelijk om Windows Messenger de deïnstalleren.

da's gemakkelijk! msn uitzetten en nooooit weer aan doen...

Bronnen:
deva chat nooit

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100