welke van de 2 java boeken zou ik gebruiken?

dus zoals jullie in de vraag kunnen zien, wil ik gaan leren om in java te programmeren . Ik heb thuis 2 boeken liggen
1) en dan is er... java
http://gertjanlaan.com/ediej/index.html
2) java voor studenten http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/java-voor-studenten-cd-rom-druk-4/1001004002411930/index.html

nu wil ik weten of iemand ze al heeft geprobeerd en mij kan zegge welke van de 2 het gemakkelijkst te begrijpen is om te leren . Ik heb geen enkele kennis van programmeren . Ik wil het op men eentje leren ( thuis)

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Het boek van uitgeverij Pearson is waarschijnlijk je beste optie. Pearson is een gerenommeerde uitgever van leerboeken namelijk. Maar in de review van bol.com kun je wel lezen dat er vertaalfouten in de tekst staan. Dat is trouwens zonder meer een aanvullende suggestie die ik je wil doen: neem het Engelstalige boek. De meeste informatie over Java is Engels geschreven, en dan is het gewoon erg handig als je alle vak-technishce termen al in het Engels kent. Toegevoegd na 39 seconden: Boek van Pearson education is dus "java voor studenten"

Denk dat in dit geval je het beste kunt kiezen voor die van bol.com. Aangezien dit voor studenten is en je dus meer gericht leert naar een examen toe. Overigens een tip om wel een examen te gaan doen als je de stof beheerst. Kan nooit geen kwaad vpor later eventueel!

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100