Ik wil een banner maken, en daar wil ik een leuk soort lettertype voor hebben. Niet met Paint dus, met welk programma kan ik dat doen?

Dus, gewoon een afbeelding en daarnaast iets getypt maar dan in felle letters. Hoe krijg ik dat voor elkaar?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je kan ook in word ard een text typen en dat kopieren van word. Dan ga je naar paint en doe je ctrl + v of kopieëren dan staat het er in word art en kan je het gewoon verllaatsen. Origineel genoeg? :-) Suc6!!!

Er zijn enkele programma's ( onder andere photoshop ) waar je goed mee kan bewerken. Als je enkel een lettertype nodig hebt, kan je die op het internet downloaden. Zoek maar op google naar "lettertypes downloaden". Als je goed om kan gaan met photoshop, kan je die letters bewerken, door er meer Glow in te zetten, onder andere.

Er zijn tal van programma's waarmee je dit kan. Heb je Bannermaker al eens geprobeerd? http://www.bannermaken.nl/ Ofwel Bannermaker Pro V7: http://www.nederlandstaligesoftware.nl/softwareprogrammas/Bannermaker-Pro-V7.html

in photoshop kun je banners maken, of GIMP als je liever voor een open source (gratis) variant wilt gebruiken. Je kunt ook paint dot net gebruiken is gratis en je kan er toch erg veel mee doen. Toegevoegd na 1 uur: En via http://lettertype.net/ kun je een geschikte gratis letter type zoeken

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100