Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

hoe krijg ik reclame op mijn website?

ik heb een website met 2 vrienden en willen graag adverteerders hebben voor onze website oftewel reclame. Hoe benader ik iemand die wilt adverteren? moet ik dan op marktplaats een advertentie van onze website plaatsen? Of hoe doe ik dit?

Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
548

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (2)

gewoon een account aanmaken bij google adsense en dan kun krijg je een bepaalde code waarvan je de grootte en de breedte van de advertentie zelf kan bepalen... het is helemaal niet moeilijk!
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden
Voor iemand die weet hoe het werkt niet nee.
Zoals bovenstaande reactie zegt kun je via google adwords eenvoudig zonder zelf ernaar om te kijken advertenties plaatsen. Je krijgt dan betaald per klik. De inkomsten verschillen per onderwerp. Het kan zijn dat je 0,05 euro per klik krijgt waardoor het niet opschiet dus veel naslagwerk is vereist.

Je kan ook adverteerders zoeken via sitedeals.nl en tbforum.com Dit zijn forums waar adverteerders en webmasters elkaar tegenkomen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
12 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding