Hoe werkt een conditional comment voor css IE6?

n.a.v. mijn vorige vraag werkt dus nu mijn site in de meest gangbare browsers die mijn site bezoeken, alleen nog niet met IE6. Hiervoor heb ik wel tutorials gevonden voor conditional comments, maar die krijg ik niet werkend. Ik zou dus iets vanbij in de head van mijn pagina moeten zetten, en dan wat niet werkt in een apart ie6.css bestand moeten vervangen voor wat anders ofzo? Dat laatste heb ik geprobeerd met achtergrondkleuren in plaats van de afbeeldingen, in een apart ie6.css bestand, maar dat werkt dus niet. Hoe moet ik dit dus doen?

Toegevoegd na 51 minuten:
Ik heb net geprobeerd om hem achteraan te zetten, en heb nu dit:
href="index.css">
type="text/css" media="screen">

media="screen">


Maar werkt na uploaden nog steeds niet. Misschien ligt het aan de h1 style die ik daarvoor gebruik?

Toegevoegd na 3 uur:
Probleem is opgelost. Antwoord is te lang om in de toevoeging te plaatsen ivm met maximale aantal tekens, maar zie reactie op Rose voor het antwoord.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Je link naar het alternatieve css bestand moet wel na de ander links komen (ze worden op volgorde verwerkt, dus 'het laatste telt') Toegevoegd na 15 minuten: Moet je link dan wellicht zijn? M.a.w. waar heb je ie6.css staan? Toegevoegd na 16 minuten: Ik zou sowieso alle css bestanden in dezelfde map (css) zetten, dat houdt het wel zo overzichtelijk. Toegevoegd na 27 minuten: Je gebruikt de verkeerde streepjes (je moet het minteken gebruiken in Toegevoegd na 28 minuten: dus:

Zou moeten werken. Waarom het niet werkt.. Zet je dit statement wel NA je de andere CSS definieert?

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100