ik heb een progamma gedownload maar hoe vind ik die

Weet jij het antwoord?

/2500

als je hem download zie je een schermpje met waar je hem wilt opslaan. is dat niet zo? doen dan start>zoeken>gewenste programma>enter> BINGO!

Ga na start, zoeken en de bestandsnaam intypen. Een gedeelte is ook goed en je komt het bestand weer tegen. Ook kan je het bestand opnieuw selecteren voor downloaden en dan goed kijken waar het wordt opgeslagen. Het opnieuw downloaden is dan niet noodzakelijk

Je kunt dit heel makkelijk opzoeken in de windows verkenner. Die zit bij windows 7 standaard in de startbalk. Open verkenner, en zoek in de zoekbalk (rechtsbovenin) je bestandjes even na. Grote kans dat je hem daar zomaar gevonden hebt. Ik weet niet of het bij alle computers zo is, maar bij mijn computer staan de nieuwste bestanden nog altijd bovenaan ook.

er zijn 2 methoden, of je gaat op je harde schijf zoeken naar de bestandsnaam die het bestand heeft gekregen. Of je gaat opnieuw de download initiëren, zodat je kan zienin welke locatie hij hem heeft opgeslagen. Dan kan je die download weer annuleren en met de verkenner naar die plek toegaan. De laatste optie gebruik ik zelf altijd, dat scheelt heel veel tijd en moeite om handmatig te zoeken.

Download hem opnieuw en kijk deze keer WEL waar je hem opslaat. Annuleer dan de download en ga naar die map toe in de verkenner

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100