Draadloos internet voor een week mogelijk op laptop tijdens vakantie?

Wij gaan binnenkort een week op vakantie en er is daar te plaatse geen draadloos internet / WIFI. Is er een manier om een week draadloos internet te hebben behalve meteen voor een jaar een abonnement of zo te nemen met dongel?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Er zijn 2 optie's, de eerste is om een prepaidstickje te kopen, dan betaal je per mb. Ook kun je van vodafone een usbstickje kopen, dat is een abonnement maar dat gaat pas na een maand in. dan wordt je gebeld. je hebt dus eerst een maand gratis internet!

je zou kunnen kijken voor de internet key die kan je op iedere plaats gebruiken

Of als je een smartphone hebt met tethering functie (meeste HTC's hebben dat ingebouwd), dan kun je via je mobiel op het internet gaan. Dit is weliswaar verboden van je provider maar zolang jij binnen je bundel of Fair Use Policy blijft dan is er geen probleem. - Je gebruikt je mobiel als een router dus zeg maar. Ander manier is zoals maarten het zegt, een abonnement nemen op internet via een SIM kaart, je laptop moet dit trouwens wel ondersteunen een 3G module. Of je kan een usb-stickje van de provider kopen (soms gratis, soms in bruikleen). Je moet anders eens zoeken bij wie je het per maand kan opzeggen. - Mobiel internet zoals bij KPN de Dongel, als voorbeeld. Je kan anders ook nog hopen dat andere mensen een draadloos verbinding in de buurt hebben en als je ze vriendelijk vraagt misschien dat je er dan gebruik van maken. Toegevoegd na 4 minuten: *Even gezocht, maar er bestaan dus geen maandcontracten voor mobiel internet heb even verward met internet op je mobiel. Dus optie 2 valt al weg.

het ligt er aan waar je op vakantie gaat ? de mcdonald bv heeft tegewoordig ook gratis wifi

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100