Wat houdt een .tk site in?

Ik was een beetje aan het internetten toen ik opeens een .tk site aanklikten, het was heel raar
het was wel de site die ik nodig had maar ook weer niet. Woorden klopten niet allemaal rare zinnen en zoek opdrachten waren te zien leek het wel, terwijl wel de naam/achtergrond van de site was te zien die ik nodig had. Het was iets van ankurp.tk kan het me niet herinneren.

Mijn vraag is dus: Wat ben ik in hemelsnaam tegengekomen?

Weet jij het antwoord?

/2500

.tk = Tokelau Elk land heeft zijn eigen extenties. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=http://www.axivorm.nl/informatie/landenextenties.html&ved=2ahUKEwjWtLCs3M3fAhXKY1AKHfkdBaMQFjAAegQIBhAB&usg=AOvVaw2u_FoHZ9UUHPPnQ4pxJt8b Tokelau is een gebiedsdeel van Nieuw-Zeeland. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://nl.m.wikipedia.org/wiki/Tokelau&ved=2ahUKEwiWzL7_3M3fAhWLa1AKHTIxCLEQFjAPegQIAxAB&usg=AOvVaw2aVSNPV8D_CM44B6sQxB6e

Toegevoegd op 01 januari 2019 23:24: tekst

Ankurp.tk is een domein (een unieke websitenaam). Een .tk domein is een gratis domein. Je kan dus gratis deze naam 'claimen'. Voor een domein betaal je meestal een jaarlijks bedrag van een aantal euro's, maar een .tk domein is dus een gratis domeinnaam en hier zijn dan ook geen domeinkosten aan verbonden. Wel ben je als maker van de website wat meer beperkt.

Bronnen:
https://nl.wikipedia.org/wiki/.tk

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100