Hét vraag- en antwoordplatform van Nederland

Waarom kan je geen twee msn-en open hebben staan?

Ja dat vraag ik me af. Ik heb een pc thuis staan. Ik kan er wel twee laten staan maar ja het neemt ook ruimte in beslag. Veel mensen gebruiken de msn ook als een soort telefoon. Als ik nu visite heb dan kan de tweede persoon geen berichten ontvangen tenzij ik me uitschrijf maar dan zit ik weer met hetzelfde probleem.

Technisch is het een makkie om op te lossen. Stamt deze msn wet nog uit de tijd dat pc-s nog niet zoveel aan konden kwa drukte?

Of is het een heel ander principe?

Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
in: Internet
638

Heb je meer informatie nodig om de vraag te beantwoorden? Reageer dan hier.

Antwoorden (5)

het kan wel, Windows heeft windowsmessenger, (een van de eerste messengers) die kun je tegelijk draaien met live messenger. waarom je niet twee keer livemessenger kan openen is denk ik omdat je privacyrechten hebt, het is de bedoeling dat als iemand anders wil MSN'en, ze niet jouw msn zien.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Het kan wel, maar je hebt gelijk over die ruimte. Ik zou er een tweede hands beeldscherm bijkopen zodat je 2 beeldschermen op 1 computer hebt(heb ik ook gedaan).
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
op de site van apatch.org, kan je een programmaatje downloaden, dat ervoor kan zorgen dat je wel meerdere msn accounts kan openen, in meerdere vensters ( zoveel vensters als er accounts zijn ingelogd )


je kan bij het installeren kiezen voor Nederlandse taal.
handige bijkomstigheid is dat het ook meteen de vervelende reclame kan verbergen, en betaalservices uitschakelen ( goed voor de kinderen )

volg de link, het is de 9.0 wave 3 bovenaan. ( zet een popup stopper ff aan, want anders springt een casino denk ik open )
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Messenger plus downloaden en installeren en je kan onbeperkt aantal messengers openen
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden
Messenger Plus is ideaal! Ik heb standaard twee msn's open staan; een voor vrienden en familie en een andere, anonieme voor vage kennissen.
(Lees meer...)
Verwijderde gebruiker
13 jaar geleden

Weet jij het beter..?

Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden Je mag slechts 1 keer antwoord geven op een vraag Je hebt vandaag al antwoorden gegeven. Morgen mag je opnieuw maximaal antwoorden geven.

0 / 2500
Gekozen afbeelding