Kun je in Outlook het extra postvak : overigen (in Postvak in) uitschakelen?

Sinds een aantal weken heeft Outlook in Postvak in 2 aparte postvakken. Prioriteit en overigen. Outlook bepaald zelf welke berichten bij overigen geplaatst worden. Daardoor ben ik 24 uur aan het wachten geweest op een belangrijke mail en zelfs gaan bellen met een bedrijf, terwijl daar dat mailtje in stond.

Is dit postvak uit te schakelen want ik vind het bloed irritant.

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

1.Selecteer in Outlook 2016 het tabblad Beeld. 2. Selecteer Postvak IN met prioriteit weergeven. Hiermee zou de tweedeling uit moeten kunnen schakelen. Toegevoegd na 3 minuten: Als je Outlook.com bedoelt: Ga op de navigatiebalk naar Instellingen Instellingen: profiel bijwerken, software installeren en deze verbinden met de cloud > Opties > E-mail > Automatische verwerking > Onbelangrijke e-mail. Kies Items scheiden die zijn geïdentificeerd als Onbelangrijke e-mail niet afzonderen .

Bronnen:
https://support.office.com/nl-nl/article/D...
https://support.office.com/nl-nl/article/P...

Ja, dat kan. Klik op Filter (rechtsboven je mails). Klik dan onderaan het menu dat verschijnt op "Postvak IN met prioriteit weergeven". Toegevoegd na 15 minuten: Zorg ervoor dat het vinkje bij die keuzemogelijkheid verdwijnt.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100