Hoe log ik in op een IP adres?

Voor het opnieuw instellen van mijn zonnepanelen moet ik naar een IP adres welke op een kastje staat, echter ik krijg steeds de volgende tekst in beeld:

"Deze site is niet bereikbaar

De verbinding is opnieuw ingesteld.
Probeer het volgende:
Controleer de verbinding
Controleer de proxy en firewall
Windows Netwerkcontrole uitvoeren
ERR_CONNECTION_RESET
Opnieuw ladenDETAILS VERBERGEN
Controleer je internetverbinding
Controleer alle kabels en start alle routers, modems of andere netwerkapparaten die je gebruikt, opnieuw op.
Sta Chrome toe via je firewall- of antivirusinstellingen het netwerk te gebruiken.
Als dit programma al wordt vermeld als een programma dat toegang heeft tot het netwerk, kun je proberen het uit de lijst te verwijderen en het opnieuw toe te voegen.
Als je een proxyserver gebruikt...
Controleer je proxyinstellingen of neem contact op met je netwerkbeheerder om te controleren of de proxyserver werkt. Als je denkt dat je geen proxyserver zou moeten gebruiken: Ga naar het menu 'Chrome' > Instellingen > Geavanceerde instellingen weergeven... > Proxyinstellingen wijzigen... > LAN-instellingen en verwijder het vinkje naast 'Een proxyserver voor het LAN-netwerk gebruiken'.

Weet iemand, in Jip en Janneke taal hoe ik er "toch kan komen?

Weet jij het antwoord?

/2500

Het beste antwoord

Dan bestaat die website niet meer, of hij is "verhuisd" naar een nieuw IP-adres. Je kunt namelijk normaliter gewoon zoeken op IP-adres ; webadressen zijn eigenlijk alleen maar een manier om die wat herkenbaarder te maken. Maar als je bijvoorbeeld naar een nieuwe provider (server) verhuist, verhuist ook het IP-adres van je website. Terwijl de naam vaak hetzelfde blijft. Niet zo slim van ze om alleen het IP-adres op het kastje te zetten. Er zit dus weinig anders op dan googelen op de naam van het bedrijf om te kijken of ze überhaupt nog bestaan, en waar nu de website zit. Toegevoegd na 46 seconden: Dit is uiteraard als je Internetverbinding goed is en je verder overal kunt komen ; daar mekkert je computer nu over.

Stel zelf een vraag

Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt?

/100